• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Bitterzoet

170 keer gelezen

Er is onlangs weer een nieuwe papierset uitgekomen van Bella Lulu en deze keer is de naam: bitterzoet. In de papierset zitten ook leuke knipvellen met zowel zoetjes met veel perziken als zuurtjes met citroentjes. Jolanda heeft er al een kaartje mee gemaakt. De basismal komt uit de Sweet Stories collectie van Studio Light.

Ook met de perziken is ze natuurlijk al aan de slag gegaan. De #knutselmeechallenge van deze week is maak een kaartje en gebruik hierbij de embossingfolder met hartjes van CraftLab. Jolanda laat op dit kaartje zien dat je die dus niet altijd alleen op slimline formaat hoeft te gebruiken. In dit geval heeft ze hem verwerkt over de CraftLab stans met de tag.

We hopen dat jullie ook deze week weer gezellig meedoen met onze uitdaging. Je kunt je creatie posten in onze Noor & Zo Facebook groep tot en met maandag 6 februari. Dan is er natuurlijk om 20.30 uur weer een nieuwe LIVE Knutsel mee met Jolanda en Daisy en dan zullen ze ook de winnaar bekend maken.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag