• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5545 artikelen

Buddy’s party

545 keer gelezen

Dit is het kaartje van de LIVE van Jolanda met de stempeltjes uit de set Buddy’s Party. Wat is het toch een veelzijdige stempel die je op allerlei manieren kunt gebruiken. Ons favoriete hondje zit heerlijk verstopt tussen alle hartjes uit de nieuwe slimline stempelset van Studio Light met hartjes. Ook de lijnen op de achtergrond zijn gestempeld met Buddy’s Party. De video kun je weer terugkijken hier onderaan deze blog.

Ook Daisy is met dezelfde stempel aan de slag gegaan en heeft LIVE laten zien hoe de maskeertechniek werkt. Zo kun je leuke groepjes maken met meerdere Buddy’s of andere elementen bij elkaar. De video van Dasiy kun je hier bekijken. Studio Light heeft sinds kort een nieuwe hele soepele maskeertape voor deze techniek. Deze video kun je {HIER} terugkijken.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag