• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5545 artikelen

Cadeauhuisje

2548 keer gelezen

De leerzame lessen van Noor & Zo zijn op maat gemaakte online lessen in diverse thema’s zoals kleuren, kaarten maken, mixed media, albums maken en meer. In deze blog laten we jullie een nieuwe leerzame les zien. Natalie heeft met de tag mal van Dutch Doobadoo dit leuke cadeauhuisje gemaakt. Je kunt onderaan deze blog de leerzame les los bestellen of een all inclusive abonnement afsluiten.

Natalie heeft het cadeauhuisje aangekleed met de nieuwe knippen en plakken met Jaap Life is Sweet. Door verschillende designpapiertjes te gebruiken is het een echt snoephuisje geworden. In deze collectie zijn er ook losse stansplaatjes en teksten verkrijgbaar die Natalie ook heeft gebruikt op haar cadeauhuisje. Bovenin de tag heeft ze een gaatje gemaakt en hier hempcord doorheen gedaan. De kleuren passen natuurlijk perfect bij het designpapier.

In de nieuwe knippen en plakken met Jaap zitten ook weer 3 tekenmallen. Natalie heeft met één van deze tekenmallen een cadeaudoosje met shaker gemaakt. Het designpapier komt ook weer uit de collectie life is sweet. Voor de shaker heeft Natalie de kant en klare blisters van Studio Light gebruikt en de stansmal van de ster. Zo maak je heel eenvoudig een shaker op al je kaarten en/of cadeaudoosjes.

Het doosje heeft Natalie afgewerkt met plaatjes en teksten uit de life is sweet collectie van Dutch Doobadoo. Een lintje en hempcord maken het cadeautje helemaal af.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

2 reacties op “Cadeauhuisje”

  1. j.thoonen schreef:

    Wat een mooie doosje om wat leuks in te doen.
    Grt van Judith

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag