• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5348 artikelen
  •    

De koning van de jungle

1952 keer gelezen

Gerlinde kan geen genoeg krijgen van het leuke jungle thema. Dat kan ook niet anders met de welcome to the jungle kit van Dutch Doobadoo. Heb jij deze nieuwe knippen en plakken met Jaap al aangeschaft? Gerlinde geeft jullie in deze blog graag nog wat inspiratie en laat zien dat je ook oudere producten van verschillende merken weer heel goed kunt combineren met deze nieuwe set.

De aapjes van Elizabeth Craft Designs passen ook perfect bij het leuke jungle thema. Voor de basis van onderstaande kaart heeft Gerlinde de fold art mal uit de set welcome to the jungle gebruikt. Het designpapier met de junglebladeren komt ook uit deze set. De touwen waar de aapjes aan zwieren en zwaaien zijn van Marianne Design.

Ook op onderstaand interactief kaartje heeft Gerlinde het leuke aapje gebruikt van ECD. Gerlinde heeft met behulp van de nested circles van Craftlab een interactief gedeelte gemaakt in haar kaart. De gleuf van het interactieve gedeelte heeft Gerlinde gemaakt met de bumper van de CraftLab-auto. Aan de achterkant van de cirkel heeft ze een 2 eurocent muntje met daarop dik smal foamtape geplakt en hierop weer een cirkel. Het touwtje heeft ze tussen 2 lagen cardstock van de staart van het aapje geplakt zodat het touwtje goed vast zit. Het andere uiteinde van het touwtje heeft ze aan de achterkant van de cirkel met tape en lijm vastgezet. Zo kan het aapje lekker alle kanten op zwaaien.

De teksten hoera en gefeliciteerd komen uit de CraftLab set gefeliciteerd, hierin zitten 3 verschillende tekst stansen met matrand erbij. De stempels op Gerlinde haar kaart komen uit de stempelset go wild van CraftLab. Deze stempelset kun je natuurlijk ook weer heel erg goed combineren met alle jungle kaartjes.

Voor de basis van het laatste kaartje heeft Gerlinde een oudere spotlight mal van Sweet Stories gebruikt. Ted het lieve pandabeertje zit lekker in de jungle foto’s te maken van al het moois wat hij voorbij ziet komen. Het grasrandje heeft Gerlinde gemaakt met de borderz mal van CraftLab. De tekst welcome to the jungle komt ook uit het stansvel uit de nieuwe kit van Dutch Doobadoo.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag