• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Dieptekaarten

1771 keer gelezen

In de december collectie van Marianne Design zitten schitterende knipvellen voor het maken van dieptekaarten. Anouk heeft tijdens haar demo eind november in een LIVE al laten zien hoe je een dieptekaart kunt maken. Vandaag laten we jullie in deze blog nog een keer de kaartjes zien die Anouk heeft gemaakt.

In de video die jullie hieronder ook kunnen terugkijken heeft Anouk uitgelegd op welke verschillende manieren je een dieptekaart kunt maken. Je kunt hier het A5 foam voor gebruiken, de foamstrips van jeje maar je kunt ook een dieptekaart maken door de lay-out mal meerdere keren uit te stansen en op elkaar te plakken zodat je een frame krijgt.

Voor bovenstaande dieptekaart heeft Anouk de lay-out mal 4 keer gestanst en op elkaar geplakt zodat je een frame krijgt. Het knipvel stans je ook uit de lay-out mal en dit plak je op je frame. De losse stukjes plak je later in de kaart. Anouk heeft tijdens de live uitgelegd dat als je het frame op je kaart plakt je alleen de zijkanten vastplakt zodat je later de losse stukjes mooi in de mal kunt plakken zonder deze te beschadigen. Op bovenstaande kaart heeft Anouk nog de Poinsettia gebruikt uit de oktober collectie van Marianne Design.

Bovenstaande dieptekaart heeft Anouk gemaakt met het A5 foam. De lay-out mal kun je gewoon samen met het foam door je stansmachine halen en ook dan krijg je een frame wat je op je kaart kunt plakken. Ook op dit kaartje heeft Anouk nog een tekst gemaakt, een ijsrand en een paar boompjes. Anouk heeft bij de tekst nog een strikje gemaakt met wit hempcord.

Op onderstaande dieptekaart heeft Anouk de foamstrips van jeje gebruikt. Deze passen precies op de layout mal waardoor je deze mooi opgeplakt krijgt op je kaart. Door onder het frame nog een passende kleur cardstock te gebruiken krijg je nog meer diepte in je kaart. De poinsettia heeft Anouk gestanst uit dezelfde kleuren als het cardstock onder het frame zodat alles mooi bij elkaar past.

Wil je zelf ook aan de slag met deze dieptekaart? Hieronder kun je de video terugkijken op ons youtube kanaal waarin Anouk heel duidelijk uitlegt hoe je een dieptekaart kunt maken.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag