• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Dikke kusjes voor jou

1784 keer gelezen

We hebben weer 4 hele mooie nieuwe paperpads binnen van Paper Favourites voor het maken van dieptekaarten. Karin heeft vrijdag met deze mooie paperpads een online workshop gegeven in onze Noor en Zo facebookgroep. De video van deze online workshop kun je nu weer terugkijken op ons Noor en Zo youtube kanaal. De link naar deze video kun je onderaan deze blog terugvinden.

in deze blog laten we jullie al de kaartjes zien die Karin heeft gemaakt met het mooie paperpad red and gold van Paper Favourites. Voor onderstaand kaartje heeft Karin de sunburst mal van craftlab gebruikt en deze mal heeft ze gemat op het craft cardstock van Bella Lulu. Zien jullie hoe mooi de vogels en bloemen naar voren komen op Karin haar kaart door middel van de collall 3D kit?

Ook voor deze mooie vlinderkaart heeft Karin de sunburst mal van craftlab gebruikt. Door deze mal te matten op rood cardstock en daarna op het gouden spiegelkarton van Marianne Design krijg je een hele sjieke uitstraling. De bloemen heeft Karin opgebold met de bloemenvormset van Marianne Design. De accenten op Karin haar kaart heeft ze gemaakt met de acrylverf van Amsterdam en goud embossingpoeder.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag