• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5235 artikelen
  •    

Directions

183 keer gelezen

Welke richting kies jij? ­čÖé Natalie is in deze online workshop aan de slag gegaan met de Planner Essentials mallenset Directions.

Uit Soft finish Cardstock wordt een stuk gesneden van 12×21 cm, dit is het formaat van een planner pagina. Hiervan worden de randen geblend met de Harmony inkt Friar Brown. Uit het Paperpad ‘lagoon waves’ ( Studiolight) wordt een stuk gesneden (kleur: aqua groen) van 20,5 x 10,5 cm. De randen van dit stuk worden gedestressed met een destesser.┬á

Uit de ECD stansmal Directions wordt het grote rechthoek gestanst Uit Soft finish Cardstock.  Dit wordt geblend in drie kleuren Harmony inkts,  Friar Brown,  Frozen Lake en Polar Blue..hierdoor krijg je een vlekkerig patroon. Daarna wordt Uit de Paperpad ‘Lagoon Waves uit verschillende kleuren stukken papier gescheurd in een punt. Deze worden op het uitgestanste rechthoek geplaatst. Daarop worden verschillende pijlen gelijmd. De reinforcers worden uitgestanst met crafttape ertussen zodat het kleine stickers worden, dit vereenvoudigd het bevestigen om de gaatjes.

Van ECD hebben we ook een hele leuke stempelset met de naam Vacay Phrases. Deze teksten passen weer precies in de stansmal directions. Als laatste worden nog witte accenten aangebracht met de Signo multiplier en natuurlijk komt het weeknummer 11 gestanst Uit ECD Filmstrip Numbers op deze plannerpagina van Natalie. Zet hem vast in je agenda, iedere woensdagmiddag om 13.00 uur een LIVE online workshop me Natalie in onze Noor & Zo Facebook groep.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag