• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5493 artikelen

Een ijsje in je hand

2584 keer gelezen

Eindelijk is de zomer begonnen en dan gaan we natuurlijk allemaal gezellig een ijsje eten. Vandaag in deze blog heel veel ijsjes inspiratie gemaakt door Gerlinde.

Op onderstaand kaartje heeft Gerlinde voor de basis de vierkante mal van Craftlab gebruikt. Het leuke designpapier met de hartjes en ijsjes komt uit het nieuwe paperpad i scream you scream. De hoofdrol op Gerlinde haar kaartje is natuurlijk voor onze lieve Nelly die gezellig ijsjes aan het eten is. In de stansmal summer van Craftlab zitten allemaal leuke zomerse accessoires zoals zwembroeken, bikini’s en zonnebrillen maar ook deze leuke ijsjes die Nelly vast heeft in haar slurf en in haar pootje. De tekst een ijsje in je hand heeft Gerlinde gemaakt met het nieuwe stencil en stempel zomer van CraftLab.

Met het grote ijsje van CraftLab kun je heel leuk een shaker maken zoals Gerlinde op onderstaand kaartje laat zien. Ze heeft een dubbele kaart gemaakt en hier heel veel verschillende techniekjes in gebruikt. In de shaker heeft ze behalve shakermateriaal ook Nelly en Benjamin een plekje gegeven. Wie lust er nou niet zo een lekker ijsje? De tekst voorop het kaartje heeft Gerlinde ook gemaakt met het nieuwe stencil/stempel zomer. In dit setje zitten allemaal zomerse teksten die je weer leuk met elkaar kunt combineren.

Ook aan de binnenkant van de kaart zie je Nelly en Benjamin in het ijsje zitten. Hoe leuk gedaan dat je onze friendz diertjes aan beide kanten kunt bekijken. Aan de binnenkant heeft Gerlinde nog een achtergrond gemaakt met de nieuwe hotfoil mal Sunburst van Craftlab. Door een strand en golven te creëren met verschillende basismallen van Craftlab krijg je een echte strand vibe en daar zijn we wel aan toe na het slechte weer van de afgelopen maanden. De palmbomen zijn natuurlijk ook van CraftLab en mogen op dit tafereeltje natuurlijk niet ontbreken. Deze maand is er ook een Engelse stempelset met allemaal leuke zomerse teksten en deze heeft Gerlinde aan de binnenkant van haar kaart gebruikt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/noorenzo/domains/noorenzo.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6079

Eén reactie op “Een ijsje in je hand”

  1. horsmeier schreef:

    Schattige kaarten! IJsjes zijn heerlijk met dit warme weer! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag