• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5235 artikelen
  •    

Een kaartje vol liefde

1383 keer gelezen

Wie stuur jij een kaartje vol liefde? We hebben nu van Dutch Doobadoo een hele leuke set Knippen & Plakken met Jaap in het thema With Love. Daarin zit niet alleen designpapier en knipvellen, maar ook exclusieve tekenmallen die je niet los kunt kopen. Christa is er al mee aan de slag gegaan.

Als eerste is Christa natuurlijk aan de slag gegaan met de tekenmal van de gnome. Zoals je ziet kun je hier een jongen en een meisje mee maken. Ze heeft het verliefde paartje in een auto gezet, ook dit is een Dutch Card Art mal van Dutch Doobadoo.

In de set Knippen & Plakken met Jaap zit ook nog een hele leuke Card Art mal waarmee je een pop up kaart kunt maken in de vorm van een hart. Dat is het tweede kaartje wat Christa gemaakt heeft voor deze blog. De neusjes van de gnomes worden gemaakt met een ovalen pons van Vaessen. Ook heb je hiervoor natuurlijk huidkleurig papier nodig en dat hebben we van CardDeco in het assortiment.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag