• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Einde schooljaar

338 keer gelezen

Het einde van het schooljaar komt eraan en natuurlijk is het dan leuk om de juf of meester te bedanken met een leuk kaartje en een cadeautje. Anouk heeft de nieuwe boekenmal van Marleen gebruikt op onderstaand kaartje. Voor de basis heeft Anouk de A6 lay-out van Marianne Design gebruikt. De boeken van Marleen kun je zowel open als dicht maken en in allerlei kleuren. Anouk heeft het beertje ook een boek in de handen gegeven en hierbij de kleine pootjes van de poesjes van Marianne Design gebruikt, zo kan het beertje mooi het boek vasthouden. Anouk gebruikt vaak een lay-out mal want in de vakjes kun je ook weer gemakkelijk een tekst stempelen.

De boekenmal is ook leuk te gebruiken om een boekenlegger mee te maken. Anouk heeft hiervoor een slimline tag gebruikt als basis. Het mooie effen papier komt uit het whitewash blok van Marianne Design. De boekenplanken heeft Anouk met foamtape opgeplakt zodat je wat diepte krijgt. Een plantje mag natuurlijk niet ontbreken in een boekenkast. Een lintje en hempcord maken de boekenlegger helemaal af.

Een boekenbon als cadeautje geven is natuurlijk een beetje saai dus Anouk heeft een leuk doosje gemaakt waar een boekenbon precies inpast. Hier heeft Anouk de pillow box van Marianne Design voor gebruikt. Met een leuke tekst erop en een plank met boeken maak je snel een leuk cadeautje.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag