• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Enjoy the magic

872 keer gelezen

Oooh die Olaf, is hij niet geweldig leuk? Wij zijn helemaal verliefd! Jolanda heeft er vandaag dit leuke kaartje mee gemaakt. Ze heeft als basis de A6 stansmal van Craftlab gebruikt. Hier past precies het frame met sneeuwvlokken op uit de nieuwe Marianne Design collectie. Alsof het er voor gemaakt is.

Om in de winterse sfeer te blijven heeft ze het Craftlab designpapier snowflake kisses erbij gebruikt. Dit is een paperpad op A5 formaat met allerlei leuke designs. Achter de ronde cirkel heeft ze met mica en schutmateriaal een shakervenster gemaakt.

In de nieuwe effen papierset winter sky van Studio Light zitten allemaal blauw tinten die ook weer erg goed bij het desingpapier passen. De tekst “enjoy the magic” komt van een stempelset van Craftlab.

De video van Jolanda kun je terugkijken op ons YouTube kanaal.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag