• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5434 artikelen

Er was eens… Monsters

385 keer gelezen

Na een weekje afwezigheid was er natuurlijk deze maandag weer een nieuwe “er was eens…” online feestje met Monica en Jolanda. Ook deze week hebben we voor jullie weer een leuk actiepakket samengesteld met bijpassende materialen van diverse merken. Het thema van deze week was Monsters. Jolanda heeft dit leuke kaartje gemaakt met de vuilnisbak van Elizabeth Craft Designs en het leuke knipvel Sweet & Scary van Bella Lulu. Door het gebruik van het steentjes mask stencil lijkt het net een echte achterbuurt.

De video van Jolanda kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Monica heeft in deze Er was eens… Monsters een kaartje met shaker gemaakt. Ze heeft hiervoor de Shaker Circle met bijpassen blister van StudioLight gebruikt en daar achter een stukje mica geplakt, zodat je er door heen kan kijken. Ze heeft hierin onder andere schudmateriaal van Dress my craft in gedaan, de Balloons en de Dessert mix. De basismal van Dutch Doobadoo zit ook weer in het actiepakket. De video van Monica kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Gerlinde heeft onderstaand interactief kaartje gemaakt. Het deksel van de vuilnisbak kan bewegen en zo piept er een monster uit.

Wij hopen dat we jullie weer mochten inspireren met deze kaartjes. Tot de volgende er was eens!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag