• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5342 artikelen
  •    

Er was eens… On the farm

266 keer gelezen

Na een weekje afwezigheid was er natuurlijk deze maandag weer een nieuwe “er was eens…” online feestje met Monica en Jolanda. Ook deze week hebben we voor jullie weer een leuk actiepakket samengesteld met bijpassende materialen van diverse merken. Jolanda heeft op haar kaartje een winters tafereeltje gemaakt. De leuke koetjes komen uit de Slimline Kit Holy Cow van Dutch Doobadoo.

Monica heeft voor haar kaartje het designpapier Ik ook van jou van Bella Lulu gebruikt, de leuke pandabeer en alle liefdesbrieven zitten ook in deze papierset. Bij de boerderij heeft ze de Farm accessoires van Elizabeth Craft Designs gebruikt. De video van Monica kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal:

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag