• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5348 artikelen
  •    

Er was eens… Sea bottom

296 keer gelezen

Wij zijn gek op het maken van maritieme kaartjes dus die moest natuurlijk zeker een keer aan bod komen in onze online workshops “er was eens….”. Deze keer hebben we gekozen voor de leuke Crafty kit Sea Bottom van Dutch Doobadoo. Leuke designpapiertjes, stansplaatjes, bijpassende stickers en een exclusieve tekenmal van een flessenpost allemaal bij elkaar in 1 set. De set gaat helaas bij Dutch Doobadoo uit collectie dus bestel hem snel als je hem nog te pakken wilt krijgen.

Jolanda heeft bovenstaand kaartje gemaakt. Ons Friendz diertje dat zeker van duiken houdt is natuurlijk onze Elvis, de pinguïn. Zijn vriendinnetje Sophia is er ook bij maar die blijft nog even in het bootje. Met een beetje fantasie maak je van de baby accessoires van CraftLab een boot met een zeiltje. Heb je geen golfjes? Gebruik dan de stansmal van de wolkjes van CraftLab op zijn kop!

Monica heeft op bovenstaand kaartje de tekenmal van de flessenpost uit de Crafty Kit gebruikt. Deze heeft ze gecombineerd met de walvis en de golven van Elizabeth Craft Designs. En een shaker mag op haar kaartje natuurlijk ook niet ontbreken. Kijk {HIER} de video terug.

Jolanda kon het niet laten om nog een kaartje te maken met dezelfde kit. Deze keer gaat Frenkie een duikje nemen in de diepe zee. De kaart is verder aangekleed met de stansvormpjes uit de Crafty kit.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag