• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5953 artikelen

Everlasting Autumn

2887 keer gelezen

Er ligt weer een mooie klassieke herfstcollectie in de winkel van Studio Light met de naam Everlasting Autumn en daar heeft Ans deze mooie schuine easelkaart mee gemaakt. Onderaan deze blog kun je dit voordeelpakket bestellen. Ans heeft nog veel meer moois gemaakt met deze nieuwe collectie en in deze blog laten we jullie alvast wat inspiratie zien.

Easelkaartjes blijven leuk om te maken. Voor onderstaand kaartje heeft Ans de nieuwe oval leaf wreath gebruikt. Behalve de ovalen mal stanst die ook de mooie bladeren eromheen uit. De bladeren kun je natuurlijk in elke kleur stansen die je mooi vindt of zelf op kleur brengen met inkt. In de nieuwe collectie zitten ook twee papierblokken, 1 blok met achtergrondpapier en 1 stansblok. De easel blijft staan door de mooie doily mal van Hobbizz. Deze shop je nu met 50% korting voor maar 4,99 zolang de voorraad strekt. de paddenstoelen en pompoenen heeft Ans gemaakt met de nieuwe mal pumpkins & mushrooms. De tekst komt uit de stempelset scarecrow.

Voor onderstaand kaartje heeft Ans als basis de ribbon doily mal van Hobbizz gebruikt. Deze doily kun je opbouwen in verschillende lagen en je kunt er een mooi lint doorheen rijgen. De ribbon doily mal shop je nu ook met 50% korting voor maar 12,50. Het designpapier en de stansplaatjes komen ook uit de nieuwe collectie everlasting autumn van Studio Light.

De ovalen mal kun je ook heel goed liggend maken zoals Ans hieronder laat zien. Door een dubbele kaart te pakken en de mal niet helemaal door de stansmachine te halen aan de bovenkant blijft die vastzitten zodat je een liggende ovalen kaart hebt die blijft staan. De ovalen bladeren heeft Ans gestanst uit het bijpassende designpapier. Een klassieke kaart heeft verder niet veel nodig dus Ans heeft alleen nog een paar stansplaatjes op haar kaart verwerkt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Everlasting Autumn”

  1. horsmeier schreef:

    Prachtige kaarten Ans! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag