• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5343 artikelen
  •    

Falalala

1329 keer gelezen

Vandaag in deze blog voor jullie weer wat inspiratie voor kerstkaartjes. Daar hebben we bij CraftLab natuurlijk heel veel mooie materialen voor. Jolanda heeft onderstaande kaart zondagochtend LIVE gemaakt. De video van het maken van deze kaart vind je onderaan deze blog weer terug. Het sneeuwpopje, de pinguïn en het rendier komen uit de stempelset Falala en daar zitten ook leuke tekststempels nog bij die op de banners gebruikt zijn.

Als basis voor deze kaart heeft Jolanda de CraftLab sunburst mal gebruikt. Deze hebben we deze week in de spotlight dus die shop je met 50% korting zolang de voorraad strekt. Het designpapier dat gebruikt is komt uit het blokje Merry & Bright.

Het bovenstaande kaartje is gemaakt door Whitley. Ook zij heeft dezelfde stempeltjes gebruikt en ook deze ingekleurd met onze nieuwe CraftLab alcoholmarkers. Je shopt al 3 markers voor maar 4,99 en onderaan deze blog vind je ook nog eens een leuke COMBIDEAL als je alle sets koopt.

Deze ochtend heeft Jolanda in de Tikkie LIVE ook uitgelegd wat voor nieuwe functionaliteit we hebben hier op ons blog. Je kunt nu ook, als je ingelogd bent op je account, een reactie achterlaten onder deze blog. Wij vinden het natuurlijk erg leuk als je die moeite ook neemt om ons te laten weten wat je van de kaartjes vindt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

6 reacties op “Falalala”

  1. horsmeier schreef:

    Heel erg leuk! Groetjes Betha

  2. Emmy Arts schreef:

    Super leuk! Bedankt voor alle inspiratie elke keer 🙂

  3. chielaquasters schreef:

    Elke keer maken jullie weer zo een mooie kaarten .
    Geeft mij weer wat meer inspiratie want ben zelf nog maar een beginner .
    Echt top wat jullie doen 👍

  4. Monique Vochteloo schreef:

    Mooi kaartje jolanda.
    Ik ben erg blij met de lives en wat leer ik veel van jullie.

  5. J Vree schreef:

    Lekker vroeg, kan ik in alle rust kijken

  6. spinningann schreef:

    Wat een toffe kaarten maken jullie en wat een leuk materiaal, fijne filmpjes, ik leer hier heel veel bij, ik ondervind 1 minpuntje als ik iets aanklik in de webshop reageert die traag, ook zou het fijn als de mogelijkheid er was om verder te winkelen, een teruggaanknop eigenlijk.
    Ik weet wel niet goed hoe die tikkie live werkt, kan iemand me dat uitleggen aub? Alvast bedankt

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag