• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5348 artikelen
  •    

Festijn hippity hoppity

258 keer gelezen

Op zaterdag 7 januari stond het eerste online festijn weer op de agenda en dit keer was het thema hippity hoppity. Monica heeft deze keer afgetrapt en ze heeft daarbij met de shape art mal van het paasei een 3D doosje gemaakt met daarin lekkere paaseitjes.

De tweede online workshop werd gegeven door Jolanda en zij is aan de slag gegaan met het wolkjes mask stencil uit de goodiebag in combinatie met Memento inkt in de kleur teal zeal. In combinatie met een aantal mooie basisstansmallen van Creative CraftLab kun je hier een leuke tafereeltjeskaart van maken.

In de middag was het de beurt aan Natalie. Zij heeft de card art mal van het woordje hello gebruikt uit de Dutch Doobadoo collectie.

En tot slot heeft ook Corry nog een leuke online workshop gegeven van een album in een doosje. In het dekvel van het doosje heeft ze een shakervenstertje gemaakt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje. Je kunt alle afzonderlijke video’s natuurlijk weer terugkijken op ons Noor & Zo YouTube kanaal.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag