• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5348 artikelen
  •    

Fijne vaderdag

1994 keer gelezen

Afgelopen vrijdag heeft Joyce een online workshop gegeven met de goodiebag Vaderdag. In deze workshop heeft Joyce een label gemaakt met de nieuwe stempels van Studio Light. Deze video kunnen jullie weer terugkijken op het Noor en Zo YouTube kanaal. De link naar de video vinden jullie onderaan deze blog.

Voor de basis van beide tags heeft Joyce de large tag van CraftLab gebruikt. Deze heeft ze gestanst uit zwart cardstock. Joyce heeft het mooie stencil Gears van Studio Light daarna geëmbost en bewerkt met de embossing dabber. Door daarna met een sponsje verschillende soorten metallic panpastel aan te brengen wordt deze door de embossing dabber nog beter opgenomen en komen de metallic kleuren nog mooier naar voren. Joyce heeft daarna de panpastel nog met fixatief spray bewerkt zodat deze niet meer afgeeft. Voor onderstaande tag heeft Joyce de stempels van het horloge, de snor en de tekst bewerkt met goud embossingpoeder. De tekst heeft Joyce gestempeld op de kleinere tag van CraftLab die ze schuin op de grote tag heeft geplakt. Zo krijg je een hele luxe kaart voor Vaderdag.

Voor onderstaande tag heeft Joyce voor de achtergrond het nieuwe stencil metal sheet van Studio Light gebruikt. Ook deze heeft ze geëmbost en bewerkt met panpastel. De mooie tandwielen zitten ook in de nieuwe gearhead’s collectie van Studio Light. Joyce heeft deze gestanst uit zwart cardstock zodat alles mooi bij elkaar past. De zilveren tekst heeft Joyce gestempeld met stazon inkt. Door het kleine label met foampads op te plakken krijg je ook wat diepte in de tag. Een los tandwiel en de stropdas maken deze kaart helemaal af.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag