• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5343 artikelen
  •    

Flower stamps

1778 keer gelezen

Wat zijn ze prachtig de nieuwe bloemen stempels van Studio Light. Joyce heeft gisteren live de rozen stempel ingekleurd met Copics. Niet in traditioneel rood maar eens in een blauwe tint. Je kunt de stempel los bestellen voor maar 5,99 maar we hebben er natuurlijk ook een goodiebag mee gemaakt. Hier zitten de 4 bloemen stempels en 2 tekst stempels in. De kleuren Copic markers die ze gebruikt heeft vindt je onderaan het blog terug.

Joyce heeft meteen laten zien hoe je werkt met het nieuwe stempel platform van Vaessen. Hiermee kun je nog meer stempelen op je papier door het extra smalle stuk wat bij de stempelhulp zit dus kijk zeker het filmpje nog even terug. En natuurlijk mocht het ronddraaiende platform niet ontbreken zo kleur je makkelijk je kleurwerk draaien zonder veel moeite.

Hier nog even de kleurtjes die ze gebruikt heeft:

blauw: BG07 – BG05 – BG02 – BG000

groen: G28 + G24 + G21 + G20

Ben je nieuwsgierig geworden naar het kleuren met Copic markers en wil je er meer over leren? Kom dan gezellig op workshop bij Corry. Er staan meerdere workshops gepland met diverse Copic technieken.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag