• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5191 artikelen
  •    

Garden party

1498 keer gelezen

Natalie heeft laatste weer een gezellige en hele leerzame demo gegeven. Ze ging aan de slag met de nieuwe bloemen collectie van Elizabeth Craft Design in combinatie met sprays en structuurpasta. Mocht je het gemist hebben kijken dan zeker het YouTube filmpje terug.

Op de eerste kaart is voor de achtergrond het Elizabeth Crafts designpapier Garden Party gebruikt. Hierop heeft ze de frames & Elements stans geplakt.  Daarop de bloemen en takjes van stans wildflower set 2. De bloemen en het frame zijn van tevoren gesprayd met Izink inktspray shiny orange Pastel en vert anis. De stempeltekst komt van de nieuwe stempelset garden party elements. 

Op de 2e slimline kaart zie je ook het designpapier Garden Party en aan de bovenzijde heeft Natalie dat ietsje opgekruld. De bloemen uit set wildflower 4 zijn uit Vellum gestanst,  wat van tevoren gesprayd is met Izink spray shiny roze poudré en orange pastel. De bloemen krijgen hierdoor een prachtig ‘teer’ effect. Op de blaadjes heeft Natalie druppels gemaakt met de Dutch Doobadoo parelpen in het wit en op de andere takjes een glimmend effect gemaakt met de glossy pen van Studio Light.

Op onderstaande slimline kaart zie je ook weer het mooie designpapier terugkomen en daarop de uitgestanste  bloemen uit wildflower set 4. Deze bloemen zijn uit Bella Lulu cardstock gestanst wat eerst bewerkt is met Izink inktspray shiny roze  pastel en violet pastel. Zo zie je dat je het Bella Lulu cardstock ook met sprays en water kunt bewerken.

En uit de laatste kaart heeft Natalie een cirkel gestanst en hierom zijn de bloemen van set wildflowers 3 geplaatst. De achtergrond is gemaakt met de winter mask van Dutch doobadoo in combinatie met structuur pasta en inktspray shiny bleu clair en vert d’eau’. Met inktspray bleu clair en de witte spetteren van Molotow nog wat spettertjes voor de finishing touche. 

Onderaan deze blog alle gebruikte materialen van de kaarten uit deze blog zodat je ze eenvoudig kunt bestellen of op je verlanglijstje kunt zetten.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag