• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Go wild

1125 keer gelezen

Judith heeft voor onze abonnees weer een stap voor stap video gemaakt van deze pocketkaart. Op de kaart zit dus een dubbele pocket een kleine en een wat grotere met daarin diverse leuke labels. De pockets sluiten met kleine klittenbandrondjes.

Ben jij ook zo gek op de online workshops van Noor & Zo? Iedere week 2 nieuwe video’s met stap voor stap uitleg. 

Voor slechts 10 euro per maand neem je al een maandabonnement. En vanaf het moment dat je abonnement ingaat heb je direct toegang tot alle online workshops die we tot heden al gemaakt hebben. Abonnee worden kan {HIER}.

Wij blijven gek op onze Jungle collectie van CraftLab. Vandaag willen we graag een aantal kaartjes laten zien gemaakt door Whitley met deze leuke artikelen. Whitley heeft alle wilde dieren natuurlijk weer ingekleurd met Copic markers.

De losse jungle blaadjes komen uit de CraftLab slimline set. Whitley heeft de wilde dieren op deze manier verstopt in de jungle. De kleine mini bloemetjes komen uit de mallenset Shadowbox spring.

Met het stitched alfabet van CraftLab heeft Whitley de tekst GO WILD gemaakt. Dit is een ideaal basis alfabet met een 3 dubbele letter die niet mag ontbreken in je collectie.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag