• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5342 artikelen
  •    

Greenery Invitation

324 keer gelezen

Deze maand zijn er van het merk Dutch Doobadoo weer 2 nieuwe Dutch Shape art tekenmallen uitgekomen. Jolanda vindt het altijd leuk om hier een beetje mee te spelen. In onderstaande live workshop heeft ze er deze kaart mee gemaakt. Ze heeft daarbij de Shape Art mal Stella gebruikt. In de stap voor stap video zie je hoe de kaart in elkaar gezet is met delen van de shape art mal. Als basis voor je kaart neem je een stuk wit cardstock van 30,5 x 14,7 cm. Ril dit op de korte kant op 12,5 cm. Vervolgens heeft ze hier flapjes aan gemaakt met de shape art mal.. De uitleg hiervan vind je in de video onderaan deze blog.

Ook Karin is met het mooie designpapier aan de slag gegaan in combinatie met de vlinder stans van Studio Light. Het leuke aan deze stans is dat er ook een mini doosje tussen de 2 vlinders zit. Leuk voor iets lekkers of een kleine verrassing.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag