• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5655 artikelen

Happy Birthday

2762 keer gelezen

De kaars uit de lantaarn mal van CraftLab hoef je natuurlijk niet alleen te gebruiken voor winterse kaarten maar deze kun je ook gebruiken om verjaardagskaarten mee te maken. Chantal heeft er dit leuke happy birthday kaartje mee gemaakt. Wil je weten wat voor leuks Chantal nog meer heeft gemaakt? Lees dan snel verder.

Chantal heeft de kaars meerdere keren uit gestanst in verschillende hoogtes. Alle kaarsen heeft ze daarna beïnkt met de inkten van CraftLab. Het kaarsenvet bovenaan de kaars heeft ze verhoogd opgeplakt zodat je wat diepte krijgt in de kaars. Het vlammetje heeft Chantal bewerkt met Glossy Accent van Studio Light zodat dit mooi glinstert. De kaarsjes heeft Chantal achter een stuk cardstock geplakt en dit heeft ze ook beïnkt. Zo steekt de XL wordz mal Birthday mooi af tegen de achtergrond. Als laatste heeft Chantal met inkt nog wat spetters op haar kaart gemaakt en met een witte signo pen wat accenten aangebracht op de kaarsen.

Op onderstaande kaart heeft Chantal het andere deel uit de XL wordz stans gebruikt namelijk Happy. En wie wordt er nou niet happy als er post in de brievenbus ligt? Chantal heeft de enveloppe mal meerdere keren gestanst uit gekleurd designpapier en deze speels opgeplakt op de slimline kaart. Ze heeft een aantal dichte en een aantal open envelopjes opgeplakt. In de envelopjes die open zijn daar heeft ze een briefje met tekst in gestopt en deze teksten heeft ze gemaakt met de stempel made with love van CraftLab. De tekst happy heeft Chantal op kleur gebracht met de inkt van CraftLab en daarna gemat op zwart cardstock van Bella Lulu zodat de tekst goed naar voren komt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag