• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Happy Halloween

1563 keer gelezen

Bijna Halloween dus de griezelkaartjes komen weer in grote regelmaat voorbij. In deze blog laten we jullie een aantal kaarten zien van Monica van haar demotafel op ons Friendz Festival afgelopen weekend. Het thema Halloween stond op deze kaarten centraal.

Jullie kennen allemaal de expanding mousse van Card Deco wel. Monica heeft het deze keer gebruikt in het paars in combinatie met een spinnenweb mask stencil van Dutch Doobadoo. Deze mousse breng je aan met een spatel als structuurpasta en als je deze verhit popt deze op zoals je op de detailfoto kunt zien.

Voor bovenstaande kaart heeft Monica de nieuwe pop up tekenmal van Dutch Doobadoo gebruikte. De binnenste delen vouw je met berg- en dalvouwen waardoor een soort harmonica ontstaat.

En tot slot een shakerkaart, want die mag natuurlijk niet ontbreken bij Monica. Met de Shape Art mal Noah van Dutch Doobadoo heeft Monica een Halloween shaker kaart gemaakt. Achter de rechthoekige uitsparing heeft ze ook de slimline mal van het spinnenweb van ECD verwerkt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

3 reacties op “Happy Halloween”

  1. horsmeier schreef:

    Geweldig, wat leuk! Groetjes Betha

  2. creadart schreef:

    Toppie Monica, superleuke kaartjes, ik doe niet mee om mijn huis te versieren voor halloween maar als thema voor kaartjes supertof en een beetje verleid door al de mooie voorbeelden. Zondagnamiddag ook eens mee aan de slag gaan 🙂

  3. sarigerrijts schreef:

    Mooie kaarten Monica!

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag