• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5191 artikelen
  •    

Happy holidays

746 keer gelezen

Ondanks het heerlijke weer blijven we nog lekker in de kerstkaarten. Want er zijn afgelopen week verschillende nieuwe artikelen binnen gekomen van Studio Light om alvast te starten met je voorraad kerstkaarten. Jolanda heeft de nieuwe passe partout mal van Studio Light gebruikt tijdens haar live. Het is een frame met dennentakjes.

En daar past het nieuwe Bella lulu knipvel happy holidays perfect bij. Kijk hoe leuk de uiltjes vanuit de takjes vandaan komen en daaronder de sneeuwpop in de sneeuw. Dit nieuwe Bella Lulu knipvel is weer aangepast aan de kleurtjes van het CraftLab paperpad Happy Holidays.

En zoek je nog een passend kleurtje cardstock om je mal uit te stansen? Jolanda heeft hiervoor een vel smooth cardstock gebruikt uit de voordeelverpakking van Papermania. Dit zijn pakken met hierin 75 verschillende kleurtjes op scrapformaat dus je hebt altijd de kleur die je zoekt.

Wil je een mooi sneeuwlandschapje maken achter je sneeuwpop? Gebruik hiervoor een Borderz mal van CraftLab.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag