• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Harvest

1693 keer gelezen

Sinds een paar daagjes ligt onze nieuwe vriend Oliver weer in de winkels, het nieuwe Friendz diertje van CraftLab en Jolanda is er natuurlijk alweer mee aan de slag gegaan. Als eerste heeft ze er een herfstkaartje mee gemaakt met het papierblok Harvest van CraftLab. Als je de boom uit de Woodland set schuin zet kun je hem ook als mooie tak gebruiken. De losse blaadjes zitten weer in het papierblok.

Op beide kaartjes in deze blog is de raamstand van Marianne Design gebruikt. Deze hebben we deze week in de spotlight en dat wil zeggen dat je deze mal met 50% korting bij ons kunt kopen zolang de voorraad strekt. Je vindt deze mal en alle andere gebruikte materialen natuurlijk weer onderaan deze blog.

Als je door het raam naar binnen wilt kijken zodat binnen de lampjes aan zijn dan is het leuk om achter het raam Harmony inkt in de kleur honey pot te gebruiken. Poes Oliver zit buiten in het raamkozijn dus Jolanda heeft hem de sjaal uit de set met Olaf de sneeuwpop aan gegeven.

Onderaan deze blog ook nog de stap voor stap video waarin Jolanda het eerste kaartje uit deze blog gemaakt heeft.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Harvest”

  1. horsmeier schreef:

    Schattige kaarten! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag