• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5191 artikelen
  •    

Hobby festijn kerstpost

317 keer gelezen

Kijken jullie zondag 11 juni ook weer gezellig mee naar ons online feestje kerstpost? Ik ga de kaarsjes aansteken! Je kunt meekijken naar deze online workshops:
10.00 uur Jolanda
11.30 uur Corry
14.00 uur Monique
20.00 uur Whitley

Jolanda heeft laatst in een LIVE onderstaand kaartje gemaakt met het papier kerstpost. Deze video vind je terug onder aan deze blog. Op het kaartje is het papier gecombineerd met diverse mallen van CraftLab.

Ook Whitley is aan de slag gegaan dit nieuwe papier. Ze heeft het nieuwe Bella Lulu knipvel kerstpost gecombineerd met de paddestoel van Craftlab. De sneeuwrand heeft ze gemaakt met de drip stans. Hoe leuk om deze als sneeuwrand te gebruiken. Er is bij de set ook een bijpassend knipvel met gnomes en leuke kleine accessoires zoals envelopjes en brievenbussen.

Ook op onderstaand kaartje van Corry zie je hoe leuk de drip stans al sneeuwrand gebruikt kan worden. De teksten evenals de gnome op de kaart komen van het nieuwe Bella Lulu knipvel kerstpost.

De gnomes passen ook in het treintje van Craftlab zoals je ziet. Deze slimline kaart is gemaakt door Gerlinde.

De goodiebag is nog leverbaar en kun je bestellen via de webshop. Er zitten 2 unieke Bella Lulu mallen bij die niet los verkrijgbaar zijn.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag