• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5342 artikelen
  •    

Seashell

293 keer gelezen

Op maandag 23 mei stond er weer een hobby festijn gepland. Deze keer met het seashell collectie van Studio Light bestaande uit een A5 stansblok en een bijpassende stansmal in de vorm van een schelp met bijpassende shakervensters in schelpvorm. Deze week heeft Patricia Choi er tijdens onze feestweek ook een demo mee gegeven in de winkel en een aantal van haar kaartjes willen we graag met jullie delen in deze blog.

Patricia heeft voor bovenstaand kaartje de tag stans van CraftLab gebruikt. Met het designpapier en de uitdrukplaatjes uit het stansblok maak je in een handomdraai een zomers kaartje.

Dit is de tweeluikkaart die Monica gemaakt hadden tijdens ons online festijn. Natuurlijk mocht bij Monica een shaker op de voorzijde van deze creatie niet ontbreken. Ze heeft hiervoor de nieuwe schelpen stans- en shakervensters gebruikt. We hebben ook diverse leuke sets met schutmateriaal in bijpassende kleurtjes.

Ook Patricia heeft zich gewaagd aan een shakerkaart met deze nieuwe collectie. Op een A6 basismal van CraftLab heeft ze een maritiem tafereeltje gemaakt.

De goodiebag is natuurlijk nog te bestellen. Je vindt deze en alle andere gebruikte materialen onderaan dit blog.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag