• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5434 artikelen

Hobby Festijn Seashore

383 keer gelezen

Wij zijn dol op de Sweet Stories collecties van Studio Light. Onlangs is er weer een zomerlijn uitgekomen en daarmee hebben we natuurlijk weer een online festijn georganiseerd. Daisy is aan de slag gegaan met de bevertjes. Deze zitten in een stempelset met bijpassende contourstansen zodat je niet zelf hoeft te knippen. De achtergrond is gemaakt met het mask stencil uit deze collectie en inkt. De video van Daisy kan je onder aan dit blog terugkijken.

Ook Marianne heeft mee gedaan aan dit online feestje. Door de patrijspoort kijk je naar de onderwaterwereld met daarin de bever als duiker. De video van Marianne kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Ook Gerlinde was al aan de slag gegaan met deze nieuwe release. Zij heeft de andere stempelset gebruikt met de zeemeerminnen, octopussen en visjes. Met de nieuwe mal van de patrijspoort heeft Gerlinde een shakerkaart gemaakt.

En hebben jullie gezien dat er ook een nieuwe basismal uitgekomen is in deze collectie van een onderzeeër? Gerlinde heeft van deze kaart een grote shaker gemaakt en deze gevuld met schutmateriaal in bijpassende kleurtjes.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag