• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5377 artikelen
  •    

Hobby Festijn Shaker Party

278 keer gelezen

Wat was het weer een gezellige online dag afgelopen donderdag bij de Shaker Party. Wij zijn met ons hele team dan ook gek op het maken van shaker kaartjes. Jolanda heeft voor haar kaartje de stansmal voor de wolk en de bijpassende blister van StudioLight en het designpapier Beschuit met muisjes van Bella Lulu gebruikt.

Daisy heeft voor haar kaartje de stansmal bloem en bijpassende blister van StudioLight gebruikt. Ze heeft met de nieuwe slimline stempel Dots van StudioLight en embossingpoeder Topaz van Izink een achtergrond op haar kaartje gemaakt. De video van Daisy kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Monica heeft voor haar shaker kaartje de stansmal shaker Vlinder en bijpassende blister van StudioLight gebruikt. Monica heeft niet één, maar drie shaker op haar kaartje gemaakt. Het designpapier dat ze heeft gebruikt is Hippity Hoppity van Bella Lulu. De leuke teksten op de banners komen van de stempelset Voorjaar, deze is ook van Bella Lulu. De video van Monica kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Gerlinde heeft onderstaande shaker kaartjes gemaakt met de stansmal shaker Bloem en bijpassende blister van StudioLight. Voor het linker kaartje heeft Gerlinde het designpapier Feestje in ‘t bos van Bella Lulu gebruikt en voor het rechter kaartje Lente in de lucht. De teksten komen van de stempelset voorjaar, deze is ook van Bella Lulu.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag