• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5191 artikelen
  •    

Hobby Festijn Ship ahoy

206 keer gelezen

Wat was het weer een gezellige online dag afgelopen zondag bij het Ship Ahoy festijn. Wij zijn met ons hele team dan ook gek op het maken van maritieme kaartjes. Jolanda heeft de Crafty kit ship ahoy gecombineerd met de basismallen van CraftLab.

In de Crafty kit zit zowel leuk designpapier als bijpassende uitdrukplaatjes met gnomes. Met de baby accessoires stansmallen van het badje en de draagdoek is een boot met een zeiltje gemaakt.

Ook Corry heeft in een online workshop een maritieme kaart gemaakt. Zij heeft een leuke techniek laten zien waarin ze in een shakervenster met gel deze onderwaterwereld gemaakt heeft. De video van Corry kun je terugkijken op ons YouTube kanaal.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag