• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5545 artikelen

Hobby Festijn Zomer in je bol

564 keer gelezen

Zaterdag 25 maart hadden wij het online feestje Zomer in je bol. Jolanda heeft onderstaand slimlinekaartje gemaakt. Voor de achtergrond van haar kaartje heeft Jolanda de Dutch Doobadoo Mask Art Slimline Clouds gebruikt. Met de Borderz Clouds van Creative Craftlab heeft ze de zandheuvels gemaakt.

De video van Jolanda kun je terugkijken op ons YouTube kanaal.

Het kaartje hieronder is ook door Jolanda gemaakt met het designpapier zomer in je bol van Bella Lulu en ons beertje Ted van Creative Craftlab. En zien jullie die lekkere stukjes watermeloen? Dat is een exclusieve tekenmal die in de goodiebag zit. Deze zal dus niet onder Dutch Doobadoo verschijnen en ook niet los te koop zijn. Er zijn nog een paar goodiebags over dus bestel hem voor hij op is!

Hieronder het kaartje van Monica met de goodiebag Zomer in je bol. Monica heeft de Dutch Doobadoo Card Art Fold Card uit de goodiebag gebruikt. Je tekent deze 3 keer over, in de video laat Monica zie hoe je de delen op elkaar plakt en de kaart verder pimpt. In de opening in het midden van de kaart heeft ze de Creatables Hangmat van Marianne Design gehangen met daarin een gnoompje uit de papierset Zomer in je bol van Bella Lulu. Op elk deel heeft Monica dan een tafereeltje gemaakt.

De video van Monica kun je terugkijken op ons YouTube kanaal.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag