• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

In blijde verwachting

1154 keer gelezen

Vandaag voor jullie een zwangerschapskaartje. Toen de nieuwe mal met de ooievaar van Jocelijne binnen kwam konden we het niet laten om er meteen mee aan de slag te gaan. Je kunt hem natuurlijk maken in traditioneel zwart, wit en oranje maar Jolanda heeft op onderstaand kaartje gekozen voor wat zachtere kleurtjes.

De basis voor deze slimline kaart is gemaakt met de stitched slimline stans van CraftLab. Zie je die leuke stiksteekjes die deze mal meestanst langs de randen? De ooievaar is even aan het kijken waar de baby beer gebracht moet worden. In het dorpje brandt nog licht. Jolanda heeft de achtergrond gemaakt met Harmony inkten.

Heb je gezien dat deze deze week in de reclame zijn bij Noor & Zo in de winkel. Hiervoor geldt 5 inktkussens halen = 4 betalen en ze zijn verkrijgbaar in heel veel mooie kleurtjes.

De draagdoek komt ook uit een CraftLab mallenset. Dit was de allereerste set die uitgebracht is van het merk maar natuurlijk nog steeds leuk. In de draagdoek heeft Jolanda een beertje gezet uit de nieuwe stempelset lichtpuntjes. Deze nieuwe set komt eind volgende week bij ons binnen.

En wil je nou ook zo’n beertje leren kleuren met Copics? Op vrijdag 14 juli geeft Joyce hierin een make & take in de winkel. Ook is er een CreativiTea demodag met Daisy en Jolanda want de nieuwe CraftLab release ligt vanaf die dag in de winkel. Feestje dus!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag