• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Jij maakt het verschil

1858 keer gelezen

In deze blog willen we jullie weer een aantal kaartjes laten zien die Karin deze week LIVE heeft gemaakt. Karin is aan de slag gegaan met de izink sprays, de expanding mousse van card deco en de stansplaatjes van Bella Lulu. De link naar de video kun je hieronder aan het blog terugvinden.

Karin heeft voor haar kaarten de a6 mal van craftlab gebruikt. In de video legt Karin heel duidelijk uit hoe ze de achtergrondjes maakt. Door in een spraybox een kliedermatje te leggen en hier verschillende kleuren izink sprays in te sprayen en hier aquarelpapier op te deppen krijg je steeds verschillende achtergronden. Als de achtergrond droog is kun je deze nog met een mask en expanding mousse bewerken. De stoere sneaker plaatjes die Karin heeft gebruikt zijn van Bella Lulu.

Ook de twee onderstaande kaarten heeft Karin gemaakt met de izink sprays en expanding mousse van card deco. Door de kleur van het cardstock aan te passen aan de kleur van de izink sprays krijg je een mooi geheel en heeft je kaart behalve een plaatje en tekst niet veel meer nodig.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje. Verder vind je onderaan deze blog ook de video van Karin met stap voor stap uitleg over deze techniek.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Jij maakt het verschil”

  1. horsmeier schreef:

    Heel gaaf! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag