• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5953 artikelen

Kerstgroetjes

44 keer gelezen

Ineke heeft vorige week een DEMO gegeven in de winkel met de nieuwe JMA collectie van Studio Light. Een complete kerstlijn met papier, stansen, stickervellen en zelfs bedrukt mica. Ineke is tijdens haar demo ook al LIVE aan de slag gegaan met deze nieuwe lijn en deze video kun je terugkijken op ons Noor en Zo YouTube kanaal. Onderaan deze blog vinden jullie de link naar de video. In deze blog laten we jullie graag nog meer moois zien van wat Ineke al gemaakt heeft met de collectie Festive Nostalgia van Jenine.

In de nieuwe collectie zit deze mooie borderstans en ronde ijskristallen mal. Als je de ronde mal uit wit cardstock doet stansen en met foam opplakt op een donkere achtergrond dan komt deze mal heel mooi tot zijn recht op je kaartje. In het midden heeft Ineke een cirkel gestanst van een plaatje uit het nieuwe designpapier. Aan beide zijkanten heeft Ineke de border stans verwerkt en deze ook uit wit cardstock gestanst. In de nieuwe collectie zit ook deze mooie poinsettia die Ineke verwerkt heeft op een stuk lint. De tekst kerstgroetjes is een nieuw setje stickers waarvan er ook een Engelse versie is verschenen.

De mooie rode kerstkleuren uit het nieuwe papierblok die matchen heel mooi op kraftpapier zoals Ineke op onderstaand kaartje laat zien. De ronde ijskristallen mal heeft Ineke ook gestanst uit kraft zodat het één mooi geheel vormt. Ook op dit kaartje heeft Ineke de Border mal gebruikt aan beide zijkanten en deze aangezet met een beetje witte gesso. Een stukje kant en een mooi lint mag niet ontbreken op deze mooie winterse kaart.

In de nieuwe Festive Nostalgia collectie zit ook bedrukt mica en daar kun je ook heel veel leuks mee maken. In de video die jullie onderaan deze blog vinden laat Ineke het jullie zien. Op onderstaand kaartje heeft Ineke ook het bedrukt mica gebruikt. Aan de binnenkant van de kaart heeft Ineke een mooie print gekozen uit het papierblok en de kaart verder aangekleed met het hekje, takjes en de nieuwe poinsettia.

Een schuine easelkaart is ook altijd een goed idee als je iemand een mooie winterse kaart wilt sturen. De kaart kan namelijk plat verstuurd worden maar eigenlijk is dit gewoon een cadeautje om te geven. De mallen heeft Ineke met gesso aangezet zodat je een echte winterse sfeer krijgt. Alle gebruikte materialen kun je onderaan deze blog bestellen.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag