• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5342 artikelen
  •    

Knutsel mee met ons twee – CraftLab release mei

259 keer gelezen

Deze week was er weer een gezellige Knutsel mee met Daisy en Jolanda. Ze konden het niet laten om alvast aan de slag te gaan met de nieuwe CraftLab collectie die begin juni in de winkel ligt. Nog een weekje geduld dus! Op ons Friendz Festival 2 en 3 juni kun je deze artikelen komen shoppen en zullen Daisy en Jolanda er ook samen een demo mee geven beide dagen.

Jolanda heeft een slimline kaart gemaakt met de nieuwe Essentials mal, die stanst van die gezellige stiksteekjes mee zoals je ziet. De eindeloze mogelijkheden zullen de dames zeker ook laten zien tijdens de open dagen. En natuurlijk mag onze Henri ook niet ontbreken. Vandaag gaat ie een dagje naar het strand dus hij heeft zijn blitse Speedo zwembroek al aangetrokken. Wat een spetter he?

Ook bij Daisy staat onze vriend Henri centraal, ook hij is met zijn maatje lekker op het strand te vinden. Samen spelen ze met een strandbal. Benieuwd hoe Daisy deze strandbal gemaakt heeft? Kijk dan eens op haar Instagram pagina Dais CreaPlace. Je vindt daar een leuke reel met uitleg.

Deze week hebben we ook weer een leuke #knutselmeechallenge voor jullie. De opdracht staat in het teken van onze 7 jarige verjaardag van deze week en is simpel: maak een feestelijk kaartje en post dit in onze Noor & Zo groep met de hashtag #knutselmeechallenge.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag