• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5545 artikelen

Lente, fijn dat je er bent!

601 keer gelezen

Kijk jij ook zo uit naar het voorjaar? Wij zitten bij Noor & Zo al helemaal in de voorjaarskaartjes. Er komen de laatste weken dan ook heel veel mooie artikelen binnen voor het voorjaar en dan jeuken onze handen om ermee aan de slag te gaan. Zoals deze mooie Essentials stansmal van Studio Light met de tulpjes. Deze combineert natuurlijk weer perfect met onze Bella Lulu papierset lente in de lucht. Jolanda heeft er onderstaande kaart mee gemaakt.

Wil je een leuke tafereeltjeskaart maken dan kun je als basis ook de Shape Art mallen van Dutch Doobadoo gebruiken. Het model dat hier gebruikt is heet Lucinda. Gerlinde heeft op haar kaart onze merken Bella Lulu en Creative CraftLab met elkaar gecombineerd.

Monica heeft voor de basis van dit kaartje de Dutch Doobadoo shape srt Priscilla gebruikt. Op haar kaartje heeft ze de nieuwste Build Up Auto van Dutch Doobadoo gebruikt en hier de gnomies uit de papierset Lente in de lucht gezet.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag