• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5378 artikelen
  •    

Lentekriebels

573 keer gelezen

In deze blog willen we graag het groentekraampje uit de nieuwe voorjaarscollectie van Dutch Doobadoo uitlichten. Antoinette heeft er deze keer een kraampje in 3D van gemaakt. De video kun je onderaan deze blog weer terugkijken.

De gnooms hebben alweer last van lentekriebels en zijn dus in hun kraampje gezellige voorjaarsbloemetjes aan het verkopen. De gnomes en het papier komen uit de Bella Lulu papierset Lente in de lucht.

Ook Jolanda is onlangs al LIVE aan de slag gegaan met dezelfde Dutch Doobadoo mal. Zij heeft er toen deze leuke kaart mee gemaakt met het Bella Lulu papier Hippity Hoppity.

En je kunt de groentekraam natuurlijk ook nog prima combineren met de Dutch Doobadoo Build Up tekenmallen zoals Antoinette hier gedaan heeft. Marianne Design heeft hele leuke stansmallen met potjes en plantjes om je kraampje aan te kleden.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag