• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5941 artikelen

Maak het magisch

2879 keer gelezen

Natalie heeft vorige week weer een leerzame LIVE gegeven met de Izink embossinginkten en heeft weer heel veel verschillende technieken laten zien. In deze blog laat Natalie zien hoe je ook de leuke knipvellen van Bella Lulu kunt combineren met de pigment inkten. De video kun je nu weer terugkijken op ons Noor en Zo YouTube kanaal. De link naar de video kun je onderaan deze blog vinden. (Vergeet ook niet je te abonneren op ons YouTube kanaal voor nog veel meer leuke video’s!)

Voor de basis van onderstaand kaartje heeft Natalie de vierkante mal van CraftLab gebruikt. Voor de achtergrond heeft ze een sterretjes mask gebruikt en dit bewerkt met de pigment inkten. De leuke gnomes komen uit het knipvel magic gnomes van Bella Lulu.

Ook de leuke corgi’s kun je goed combineren met de pigment inkten door lekkere felle kleurtjes te gebruiken zoals Natalie laat zien. Onder de corgi’s heeft Natalie een stukje doek op kleur gebracht met de inkten waardoor je een heel leuk effect krijgt. De teksten op onderstaand kaartje komen uit de stempelset stay cool van CraftLab.

Voor het laatste muzikale kaartje heeft Natalie voor de achtegrond de stempel Festive Season van ECD gebruikt. De muzieknoten passen perfect bij de leuke muzikale gnomes van Bella Lulu. Door de kleuren inkt aan te passen aan het cardstock en de gnomes krijg je een mooi geheel.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Maak het magisch”

  1. horsmeier schreef:

    Vrolijke kaarten! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag