• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Mandje vol bloemen

891 keer gelezen

Wat een geweldig idee om de poinsettia in te kleuren met de CraftLab markers. Er is namelijk een rode en groene set dus dat past er perfect bij. Corry heeft de sets matcha tea en lemonade punch gebruikt. En op het blad ook nog een marker uit de set powder pink.

In het midden van de bloem heeft ze wat gouden flower pearls gedaan net als op diverse bladeren. Dit geeft de bloemen nog even wat extra. Daarna heeft ze de bloementoef in het CraftLab verwerkt gedaan en er een Nederlandse tekst stempel bij gebruikt. Deze is in een zilveren kleur gestempeld zodat het bij het mandje past.

Je kunt de poinsettia ook goed combineren met de nieuwe embossingfolder van Craftlab zoals je kunt zien op bovenstaande kaartje. Je kaart heeft dan nauwelijks nog iets nodig omdat het zo mooi combineert.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag