• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Men in style

243 keer gelezen

Wat een leuke kaartjes zijn er weer gemaakt afgelopen week bij het online feestje men in style. Monica maakte onderstaande kaart met het designpapier uit de kit. Ted mocht ook niet ontbreken en is aan het tennissen geslagen. Voor wie inspiratie zoekt voor mannenkaartjes, lees gauw deze blog….

Monica heeft 2 stansen uit de kit gebruikt. Het jeans label en ook de broekzak rand. Deze heeft ze onderaan de kaart gebruikt. Hier heeft ze diverse labels uit laten steken. In de goodiebag zitten ook handige uitdrukplaatjes en die heeft Monica weer gebruikt om de labels aan te kleden.

De video van Monica kun je terugkijken op ons YouTube kanaal.

Ook Natalie heeft een live gegeven met deze goodiebag. Een stoere mannenkaart met de mal van de broekzak waaruit ze de stans van de telefoon uit de set laat steken.

De video van Natalie kun je terugkijken op ons YouTube kanaal.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag