• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Oh denneboom

1668 keer gelezen

Jullie hebben vast al gemerkt dat we weer helemaal enthousiast bezig zijn met PanPastel. PanPastel is een poedervormig medium wat je op je papier aanbrengt met speciale sponsjes. Het heeft heel veel pigment dus je hebt maar weinig nodig voor een mooie achtergrond.

PanPastel kun je dan ook mooi met je stempels combineren zoals de stempelset winter van Bella Lulu. Zo kun je nog snel wat kerstkaarten maken mocht je er nog tekort komen. Er zijn verschillende kleuren ijn verkrijgbaar. Jolanda heeft bij de bovenste kaart gekozen voor 2 2 kleuren groen en bijpassende groene memento inkt.

Ook bovenstaande kaart heeft ze paars en roze gecombineerd. Met de PanPastel blender kun je een mooie overloop maken tussen 2 verschillende kleuren zoals je ziet. En hierbij heeft ze de stempels met paars en roze inkt aangebracht. Als je klaar bent kun je met een fixatief spray je kaart met wat afstand sprayen dan geeft de PanPastel nauwelijks meer af.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

2 reacties op “Oh denneboom”

  1. horsmeier schreef:

    Heel mooi. Groetjes Betha

  2. sarigerrijts schreef:

    Prachtige kaarten

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag