• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5676 artikelen

Op de boerderij

73 keer gelezen

De nieuwe passepartout mal van Marianne Design is zo ontzettend leuk, die mag echt niet ontbreken in je collectie. Jolanda heeft er LIVE al een kaartje mee gemaakt en deze video kunnen jullie weer terugkijken op het Noor en Zo YouTube kanaal. De link naar de video vinden jullie onderaan deze blog. Anouk heeft natuurlijk ook weer heel veel leuks gemaakt met deze mal en dat laten we jullie graag zien in deze blog.

Jolanda heeft de passepartout mal gecombineerd met het achtergrondvel farm van Bella Lulu. Voor de basiskaart van de passepartout mal heeft ze een stuk designpapier met houtprintje gepakt van 12 x 12 cm. Wil je een bredere rand rondom je boom dan pak je een groter stuk designpapier en stans je de mal precies in het midden van je papier uit zodat je rand aan de 3 zijkanten even breed is. De basiskaart heeft Jolanda gemat op wit en kraft cardstock. De kaart heeft Jolanda aangekleed met plaatjes uit het knipvel op de boerderij van Bella Lulu.

Aan een boom hoort natuurlijk een schommel dus Anouk heeft dit ideetje voor haar demo van afgelopen week uitgewerkt met de leuke hamster van Eline. Anouk heeft eerst een easelkaart gemaakt zodat de kaart ook blijft staan. De passepartout mal heeft ze op twee lagen designpapier en cardstock gemat en ook uit deze lagen heeft ze de mal gestanst zodat je een opening krijgt. Om de easel netjes weg te werken heeft Anouk twee lagen gras gemaakt zodat je het cardstock niet meer ziet waar de passepartout mal op is geplakt. De schommel heeft Anouk zelf gemaakt en met hempcord vastgemaakt aan de tak. De paddenstoelen zitten ook in de nieuwe collectie en passen perfect bij dit herfst tafereeltje. Een tekst en nog wat losse bladeren maken het kaartje af.

Ook onderstaand kaartje heeft Anouk in herfst thema gemaakt. De leuke hamster is zijn wintervoorraad aan het verzamelen en piept achter de boom uit. De kleine paddenstoelen en eikel zitten bij de mal van de hamster. De eekhoorntjes zitten bij de passepartout mal net als de wolken die je ook als bladeren kunt gebruiken voor een zomers kaartje. De tekst hoera voor de herfst heeft Anouk gestempeld op de text labels van Marleen

De passepartout mal kun je voor alle jaargetijden gebruiken dus ook voor de winter. In de winter accessoires van Eline zit dit leuke hek en daar past het ijsbeertje mooi achter. In plaats van gras heeft Anouk nu een sneeuwlaag gemaakt aan de onderkant van de boom. Brrr het is wel koud dus het ijsbeertje heeft maar een lekkere warme sjaal omgedaan. Voor de achtergrond heeft Anouk het designpapier Eline’s Winter dreams gebruikt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

2 reacties op “Op de boerderij”

  1. Annette Stevendaal schreef:

    Ik wil de video van Anouk kijken maar krijg foutmelding. Zou deze video graag kijken hoe ze deze kaart maakt

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag