• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5249 artikelen
  •    

Pink Petals

1979 keer gelezen

Van het merk Hobbizz hebben we weer een nieuwe kit binnen genaamd pink petals. Joyce is weer helemaal in haar element want ze maakt het allerliefst dit soort vintagekaartjes. Joyce is ook al LIVE aan de slag gegaan met deze nieuwe kit. Deze video kunnen jullie weer terugkijken op het Noor en Zo YouTube kanaal. De link naar de video vinden jullie onderaan deze blog. Ter inspiratie heeft Joyce ook nog onderstaande kaarten gemaakt.

In de kit pink petals zit een papierset met plaatjes en teksten, een Dutch Doobadoo tekenmal, bloemen en nog een stansmal. Deze set shop je voor maar 27,99 zolang de voorraad strekt. Voor de basis van onderstaande kaart heeft Joyce de tekenmal van Dutch Doobadoo gebruikt die ook in de kit zit. Deze mal kun je in verschillende lagen opbouwen zoals Joyce heeft gedaan. Ook heeft Joyce de randjes van het cardstock en designpapier ruw gemaakt met een distress tool. Joyce bouwt haar vintage kaarten altijd graag in lagen op. In het midden van de kaart heeft Joyce de Elvira doily mal van CraftLab gebruikt. Door aan de bovenkant niet alles vast te plakken kun je de leuke tekstkaartjes nog achter de mal schuiven. De verschillende teksten komen ook uit de set pink petals net als het plaatje op de doily mal. Het plaatje en de matlaag op de doily heeft Joyce gestanst met de nested circles van CraftLab. De vlindertjes op Joyce haart kaart heeft ze gemaakt met een pons.

Op onderstaand kaartje heeft ze dezelfde basismal van Dutch Doobadoo gebruikt maar nu heeft ze de tekenmal liggend gemaakt in plaats van staand. Ook dit kaartje heeft Joyce weer in verschillende lagen opgebouwd. De mooie doily mal van Craftlab heeft Joyce verhoogd opgeplakt waardoor die nog mooier naar voren komt. Aan de bovenkant heeft Joyce nog een leuk bingokaartje achter de verschillende lagen designpapier gestoken. Ook deze leuke bingokaartjes en de andere teksten zitten in de set pink petals. De vlindertjes heeft Joyce ook geponst uit het designpapier pink petals.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Pink Petals”

  1. horsmeier schreef:

    Prachtig! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag