• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5492 artikelen

Purrrfect

997 keer gelezen

Met een slimline stansmal wordt uit gekleurd papier een ondergrond gestanst. Hierop kun je met de stencils uit de goodybag Purrrfect en inkt gaan blenden. Dit kun je dan op een wit cardstock kaartje of plannerpagina plaatsen. 

Verschillende figuurtjes uit het chipboard worden bewerkt met witte gesso voor een goede ondergrond en hierop wordt embossing poeder gedaan. De chipboard figuurtjes krijgen een mooi plekje op de slimline, samen met de teksten maak je zo een hele leuke kaart of plannerpagina. 

De video van Natalie vind je onderaan dit blog.

Monica heeft met de goodiebag Purrrfect bovenstaande kaartjes gemaakt. Voor het linker kaartje heeft ze een achtergrond gebruikt die ze heeft gemaakt in de live met de Expanding mousse van Card Deco. De kerstmuts komt uit de Friendz accessoires Kerstboom van Creative Craftlab Het kerstboompje is een stans van Violet Studio uit de collectie Home foor Christmas. Hoe je deze achtergrond maakt kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Voor het rechterkaartje heeft Monica een achtergrond gemaakt met de Harmony inkten in de kleur Pink Tulip en Smokey Grey. De tekst Cat Cat Cat heeft ze gemaakt met de Expanding mousse in de kleur zilver. Voor de basis van dit kaartje heeft ze de nested shapes Square van Creative Craftlab gebruikt.

De video van Monica met de goodiebag Purrrfect kan je hier terug kijken op ons YouTube kanaal.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/noorenzo/domains/noorenzo.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6079

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag