• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5246 artikelen
  •    

Rico de papegaai

220 keer gelezen

Dat wij dol zijn op het bedenken van nieuwe diertjes met onze Friendz stansmallen, dat wisten jullie waarschijnlijk al. We hebben er nu een speciale Facebook groep voor gemaakt namelijk Creative CraftLab Friendz. Hier mag iedereen al zijn creaties gemaakt met de Friendz stansmallen laten zien.

Deze maand hebben we in deze Facebook groep voor jullie ook meteen een leuke challenge bedacht. Maak een creatie met Rico de papegaai. Met welke mallen je deze leuke vogel maakt zie je ook in de Facebook groep. Je kunt je creatie posten in de groep tot eind februari.

Zowel Whitley als Daisy zijn al aan de slag gegaan met deze opdracht. In deze blog zien jullie de kaartjes gemaakt door onze dames. In de video onderaan deze blog legt Daisy ook uit hoe je Rico opbouwt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag