• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5545 artikelen

Special Event

2524 keer gelezen

Van Studio Light ligt er weer een nieuwe Grunge collectie in de winkel en natuurlijk is Joyce hier al mee aan de slag gegaan.

In deze nieuwe collectie zit een stoere tag, papier en stempels in het thema winter/kerst. Joyce heeft de Tag gestanst uit het zwarte cardstock van Bella Lulu. Door verschillende laagjes te maken op de tag krijg je diepte op je kaart. In de paperpads zitten allemaal uitdrukkers zoals labels die je weer heel leuk achter je cardstock en designpapier kunt steken. De plaatjes heeft Joyce met foam opgeplakt zodat je goed het verschil in diepte ziet.

Voor onderstaande kaartjes heeft Joyce verschillende kleuren designpapier gebruikt. Alle kleuren uit het paperpad matchen mooi bij elkaar. In de Grunge collectie zitten ook niet traditionele kerstkleuren dus hier kun je leuk mee spelen in combinatie met de nieuwe stempels. De plaatjes op Joyce haar kaart komen uit het nieuwe paperpad. Deze plaatjes hoef je niet te knippen maar dit zijn uitdrukkers. Handig want zo maak je snel een paar kerstkaarten.

Ook voor de laatste twee kaarten heeft Joyce de Tag gestanst uit zwart cardstock. Door ook de bomen en andere accessoires uit zwart cardstock te stansen krijg je een mooi effect. De tekst special event is een nieuwe stempel uit de Grunge collectie. Leuk om zelf labels van te maken voor op je kaarten.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje. Je kunt deze collectie los bestellen of als voordeelpakket.

Tags:

Eén reactie op “Special Event”

  1. horsmeier schreef:

    Super gaaf! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag