• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5434 artikelen

Splashes

471 keer gelezen

Jullie hebben vast de nieuwe Essentials basismal van CraftLab al wel gezien. Je kunt de basismal met accolades gebruiken met of zonder de losse splash stans die erbij zit. Op dit kaartje heeft Jolanda de splash aan de zijkant van de kaart uitgestanst. In de grote spetter heb je dan weer ruimte om eventueel een tekst te stempelen.

Ook hebben we deze maand een nieuwe stanmal met kleine spetters. Elvis heeft een kwast in zijn handjes maar is een beetje aan het kliederen.

Met de Essentials stansmal splash kun je natuurlijk achter de spetter ook een schutvenster maken zoals Myrthe op deze kaart gedaan heeft. Plak mica achter je grote spetter en vul met schutmateriaal naar keuze. Myrthe heeft verder de teksten uit de stempelset Superbuddy en de Wordz standjes met het woordje mama gebruikt.

Ook voor een verjaardagskaartje zijn de spetters erg leuk. Combineer ze met onze grote Wordz stansmallen en je hebt in een handomdraai een leuke kaart.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag