• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5191 artikelen
  •    

Spooky greetings

731 keer gelezen

Over een tijdje is het halloween dus het team is aan de slag gegaan met dit spooky thema. In de CraftLab collectie zit namelijk een accessoires set in het thema halloween en designpapier dus een goede combinatie. Beide kaartjes op dit blog zijn gemaakt door Whitley.

Als basis heeft ze nieuwe woodland stans gebruikt. Een veelzijdige basismal waar ook de boom bij zit. Deze kun je zonder blaadjes gebruiken zodat je er een kale boom van kunt maken. Beertje Molly is aangekleed met de CraftLab halloween set en ook de losse pompoenen komen uit deze set.

Ook in de Sweet Stories collectie van Studio Light zit een speciale halloween lijn. Hier heeft ze diverse stansen zoals het haunted house en grafzerken op de achtergrond voor gebruikt. Met paarse inkt van het merk Harmony en de witte spetterpen maak je een mooie bijpassende achtergrond. Hierbij heeft Whitley het nieuwe Bella Lulu knipvel trick or treat gebruikt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag