• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5545 artikelen

Sprinkling you with joy

2543 keer gelezen

De nieuwe knippen en plakken met Jaap in het thema life is sweet is ontzettend leuk te combineren met de oudere cart art mallen van Dutch Doobadoo. In deze blog laat Mindy zien wat voor leuks ze allemaal heeft gemaakt.

In de knippen en plakken met Jaap zit designpapier, knipvellen, 1 stansvel en 3 tekenmallen. Los zijn er ook nog stansplaatjes en teksten in hetzelfde thema verkrijgbaar. Van het groentekraampje van Dutch Doobadoo heeft Mindy een snoepkraampje gemaakt. Kijk hoe leuk al dat lekkers is uitgestald.

Ook de foodtruck van Dutch Doobadoo is goed te combineren met de nieuwe collectie life is sweet. In het designpapier zitten allemaal zachte kleuren die weer heel goed met elkaar matchen. De tekst op Mindy haar kaart komt uit de nieuwe stansplaatjes life is sweet.

Ook de keukenmallen van Dutch Doobadoo zijn geschikt om te combineren met de life is sweet collectie. Mindy heeft voor de basis van onderstaand kaartje de mixer gebruikt en hier Elvis van Craftlab uit laten piepen. Ook heeft Mindy een kaartje gemaakt met het keukenshort.

Voor haar laatste kaart heeft Mindy de bomen van Dutch Doobadoo gebruikt en deze een lekkere roze kleur gegeven. Dit past natuurlijk helemaal in het thema. Met plaatjes en een tekst heeft ze haar kaart afgewerkt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Sprinkling you with joy”

  1. horsmeier schreef:

    Heel leuk! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag